Serveis per les Activitats Empresarials

SALOU FINESTRA OBERTA és el portal web de l'Ajuntament de Salou adreçat a facilitar tramitació administrativa de les activitats empresarials del municipi. En aquest portal trobaràs des de la informació necessària per iniciar una nova activitat, fins als serveis de tramitació electrònica específics per poder legalitzar-la.

A l'apartat de CONSULTES trobaràs diferents serveis d'informació i assessorament sobre la tramitació administrativa d'activitats empresarials, que t'ajudaran a conèixer els procediments i requeriments legals per cada tipus d'activitat. A més, si ets emprenedor/a, a l'apartat EMPRENEDORIA trobaràs informació d'utilitat, així com un servei específic d'assessorament.

Un cop determinat el tipus de procediment necessari, en l'apartat de TRÀMITS trobaràs l'accés a tots els procediments de declaració, comunicació o autorització d'activitats. A través d'aquesta opció entraràs a l'Oficina Virtual de l'Ajuntament de Salou, a on podràs tramitar electrònicament tot el procediment, sense fer cap desplaçament. És necessari disposar de certificat electrònic, i targeta de crèdit per als procediments que tinguin una taxa associada.

Finalment, si tens qualsevol dubte, queixa, suggeriment o proposta sobre el portal Salou Finestra Oberta ens ho podràs fer arribar des del formulari de l'apartat QUEIXES I SUGGERIMENTS.